Impresum

fischer automotive systems KD Jagodina
Italijanska bb
35000 Jagodina
Srbija

E-pošta: info@fischer.rs
 
Matični broj: 21570982
PIB: 111922121

Autorska prava

Svi tekstovi, slike, grafikoni, audio datoteke i ostali sadržaj na ovoj veb stranici, kao i njihov raspored i uređivanje, zaštićeni su autorskim pravima i drugim zakonima o zaštiti intelektualne svojine. Sadržaji ove veb stranice ne smeju da se kopiraju, distribuiraju, menjaju ili učine dostupnim trećim stranama u komercijalne svrhe.

Odricanje odgovornosti
Sadržaji ove veb stranice pripremaju se i održavaju sa najvećom mogućom pažnjom. Ipak, fischer automotive systems GmbH & Co. KG ne garantuje tačnost, potpunost i aktuelnost objavljenih sadržaja, te se odriče odgovornosti za bilo koje gubitke i štete koji nastanu direktno ili indirektno kao posledica korišćenja ove veb stranice. Isto tako, fischer automotive systems GmbH & Co. KG ne preuzima odgovornost za ponude na veb stranicama drugih dobavljača, do kojih posetioci odlaze koristeći linkove na našoj veb stranici. Za te tuđe sadržaje isključivo je odgovoran njihov urednik.
Samim korišćenjem veb stranice kompanije fischer automotive systems GmbH & Co. KG ne zasniva se nikakav ugovorni odnos između korisnika i kompanije automotive systems GmbH & Co. KG.

Zaštita podataka

fischer automotive systems GmbH & Co. KG veoma ozbiljno shvata zaštitu vaših ličnih podataka i sa vašim podacima postupa veoma pažljivo i poverljivo. Podaci se koriste isključivo u okviru odgovarajućih važećih propisa o zaštiti podataka.
Kad posetite ovu veb stranicu, mogu da budu sačuvane informacije o pristupu (datum, vreme, posećena stranica). Ti podaci ne spadaju u podatke o ličnosti, već su anonimni. Oni se obrađuju isključivo u statističke svrhe. Ti podaci se ne prosleđuju trećim stranama bilo u komercijalne ili nekomercijalne svrhe.
Podatke o ličnosti prikupljaćemo samo ako nam ih sami pružite, npr. kad pošaljete zahtev za slanje kataloga proizvoda. U tom slučaju bićete informisani o svrsi obrade podataka, a ako je potrebno zamolićemo vas za vašu saglasnost za čuvanje podataka. Pre prenosa i obrade, vaši podaci će biti šifrovani, kako bi bili zaštićeni od pristupa neovlašćenih lica.
fischer automotive systems GmbH & Co. KG izričito napominje da prilikom prenosa podataka na internetu (npr. komunikacija putem e-pošte) postoje bezbednosne rupe i da podaci ne mogu u potpunosti biti zaštićeni od pristupa trećih strana.

Tehničke preporuke

Ova veb stranica je optimizovana za prikaz na ekranu sa rezolucijom od 1024 x 768 piksela. Preporučujemo da koristite jedan od sledećih pretraživača. Microsoft Internet Explorer verzija 8.0/novije ili Mozilla Firefox 12.0/novije.
Ova veb stranica je izrađena pomoću  sistema za upravljanje sadržajem Sitecore i pretraživača FACT-Finder.


sc93-delivery-1