O nama

Svake godine se više miliona vozila opremi proizvodima kompanije fischer automotive. Dobavljač u oblasti automobilske industrije proizvodi visokokvalitetne instrument table i centralne kontrolne komponente za unutrašnjost automobila. Zato se primenjuju inovativne proizvodne tehnologije kako bi se garantovao visok nivo kvaliteta proizvoda i ispunili najsavremeniji zahtevi. Više puta nagrađivani dobavljač kompletne usluge sa sedištem u mestu Horb am Neckar ima podređene kompanije u SAD, Češkoj i Kini. Stoga je fischer automotive zastupljen širom sveta u glavnim centrima tržišta automobilske industrije.
fischer automotive predstavlja izvanredan kvalitet proizvoda i savremene proizvodne tehnologije u svom sedištu u Nemačkoj (Horb), kao i na svojim lokacijama u Češkoj (Ivanovice), Kini (Taicang) i SAD (Auburn Hills). Međunarodni projektni timovi blisko sarađuju na implementaciji narudžbina kupaca.
fischer automotive proširuje svoje proizvodne kapacitete u Evropi: Nova lokacija se trenutno gradi u Srbiji, gde će se u bliskoj budućnosti proizvoditi jedan deo visokokvalitetnih komponenti.


Asortiman proizvoda obuhvata otvore za ventilaciju, držače za čaše, odeljke za odlaganje i višenamenske komponente kojima se omogućava red i udobnost u vozilima. Dizajn komponenti i utisak koji one ostavljaju skreću pažnju na svaki tip modela i njegove karakteristike.
U razvojnom centru u mestu Horb am Neckar kreiraju se unutrašnje komponente koje ispunjavaju sve zahteve u pogledu budućih rešenja proizvoda. Za razvoj i proizvodnju koriste se najsavremenije tehnologije i kombinacije plastike. fischer automotive ima široka stručna znanja u pogledu materijala i alata, a pri izradi svojih proizvoda oslanja se na više puta nagrađivani proizvodni i procesni sistem. Zato ovaj dobavljač u oblasti automobilske industrije može da ispuni standarde najviših nivoa udobnosti, smanjene težine i elegantnog dizajna. U isto vreme, neprekidni proces unapređivanja pruža važan doprinos održivosti kompanije. Za doprinos u ovoj oblasti, u novembru 2019. godine fischer grupi kompanija dodeljena je nemačka nagrada za održivost („German Sustainability Award“) u kategoriji velikih preduzeća.

Proizvodni pogoni kompanije fischer automotive nalaze se širom sveta na lokacijama blizu svojih kupaca. Zahvaljujući svojoj kompetenciji visoke logistike, fischer automotive svoje delove isporučuje i kao „pravo na proizvodnu liniju“ („Just In Sequence“).
Kompanija fischer automotive je drugi po veličini deo globalno aktivne fischer grupe kompanija. Godine 1982. postavljen je temelj za uvođenje podređene kompanije, koja je 2001. godine osnovana kao partner u automobilskoj industriji predstavljanjem sistema fischer CBOX za skladištenje muzičkih kaseta u automobilima. Kompaniji fischer automotive GM je 2018. i 2016. godine dodelio nagradu za kvalitet („Supplier Quality Excellence Award“). Godine 2015. fischer automotive dobija nagradu „SPE Award“ za inovativnu primenu plastike u proizvodnji automobila: Ventilacioni otvor za Daimler klase C, proizveden ekološki prihvatljivim proizvodnim procesima, osvaja nagradu u kategoriji delova i komponenti u unutrašnjosti vozila.

sc93-delivery-1